slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider

Conservarea preventivă și invazivă a patrimoniului etnografic a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni

Conservarea preventivă și invazivă a patrimoniului etnografic. Periodic are loc curățirea mecanică și aplicarea periodică a tratamentelor care protejează piesele etnografice aflate în patrimoniul Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni.

Noi impresii din cartea de onoare a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni

În cartea de onoare a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni descoperim mereu gânduri minunate lăsate de vizitatorii noștri.Mulțumim frumos!

Fotografierea obiectelor din patrimoniul MNCR

Ce se mai întâmplă la noi în muzeu?O echipă formată din muzeograf/cercetător, conservator și fotograf lucrează la fotografierea obiectelor din patrimoniul MNCR.

Declarație de avere și de interes Lăcrămioara Despu, contabil-șef MNCR, 2019

Atașat puteți consulta variantele pdf. pentru declarația de avere și pentru cea de interes a doamnei Lăcrămioara Despu, contabil-șef, pentru anul 2019.

Rezultatul analizei dosarului candidaților înscriși la concursul de ocupare a postului vacant de îngrijitor la MNCR, secția din Miercurea Ciuc

Rezultatul analizei dosarului candidaților înscriși la concursul de ocupare a postului vacant de îngrijitor la MNCR, secția din Miercurea Ciuc

Rezultatul analizei dosarului candidaților înscriși la concursul de ocupare a postului vacant de economist IA, la MNCR

Rezultatul analizei dosarului candidaților înscriși la concursul de ocupare a postului vacant de economist IA, la MNCR.

Ziua Internațională a Muzeelor, 18 mai 2020

Astăzi de Ziua Internațională a Muzeelor răsfoim albumul cu imagini de la evenimentul Noaptea Muzeelor la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni.

Anunț scoatere la concurs a postului de contabil șef, gr.II, funcție de conducere

Anunț scoatere la concurs a postului de contabil șef, gr.II, funcție de conducere

Măsuri de protecție

Stimaţi vizitatori, Pentru siguranța dumneavoastră, Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni suspendă orice activitate cu publicul, până pe data de 22.03.2020. Pentru activitatea de după această dată, revenim cu detalii, în funcție de evoluția situației. Vă mulțumim pentru înțelegere și să ne revedem cu bine!

Vizitatori de la Școala cu clasele I-VIII din Dobârlău, jud.Covasna

Elevii clasei a V-a de la Școala cu clasele I-VIII din Dobârlău, jud.Covasna, au vizitat în data de 3 martie expoziția de arheologie "Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății". Le mulțumim pentru vizită!

ȘEZĂTOAREA CĂLĂTOARE la Sfântu Gheorghe! Sâmbătă, 29 februarie 2020, la sediul AFACOV.

În cadrul acestui eveniment Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni a organizat două ateliere creative, unul de confecționat mărțișoare folosind tehnica de quiling și un altul de scriere cu pana pentru a realiza felicitări dedicate zilei de 8 martie!Mulțumim organizatorilor pentru invitație și felicitări pentru păstrarea tradițiilor!

Oferta culturală a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni la Târgul de Turism al României, 20-23 februarie, București

Oferta culturală a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni a fost prezentată publicului la Târgul de Turism al României, ce a avut loc în perioada 20-23 februarie, la București, în cadrul standului Visit Covasna. Mulțumim frumos! Foto: https://www.facebook.com/visit.covasna/
loading...