slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

Evenimentul cultural-sportiv „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis, Ediţia a VIII-a Întorsura Buzăului, jud. Covasna, 22 ianuarie 2023

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului vă invită să participaţi duminică, 22 ianuarie 2023, la evenimentul cultural-sportivCupa Unirii” la Fotbal-Tenis, ediţia a VIII-a, adresat echipelor de amantori din cadrul instituţiilor, asociaţiilor şi firmelor din zona Curburii Carpaților, programat în Sala de Sport „Valeriu Bularca” şi Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 9.00.

Competiţia este organizată de către Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Sf. Gheorghe) și Liceul Teoretic ,,Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Asociația pentru Știință și Educație Manu din București, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia GRIT din Covasna, Asociaţia Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” din Covasna şi  Primăria Întorsura Buzăului.

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni sărbătorește prin acest proiect cultural-sportiv evenimentele istorice de la 24 ianuarie 1859. Prin alegera ca domnitor al Țărilor Române al lui Alexandru Ioan Cuza, s-a înfăptuit o etapă majoră în procesul deschiderii naţiunii române către modernitate şi către o evoluţie în acord cu noul spirit al Europei.

În cadrul proiectului „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis vor fi organizate următoarele:

-  Turneul de fotbal-tenis pe echipe, adresat amatorilor (echipe formate din 3 jucători şi o rezervă), două categorii: Open și Amatori;

- Expoziţia foto-documentară: Contribuția Întorsurenilor la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918.

 „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis promovează tenisul de picior în rândul amatorilor, ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber cu beneficii asupra sănătăţii, indiferent de vârstă.

Turneul de fotbal-tenis se va desfăşura în data de 22 ianuarie 2023 după următorul program:

- 09:00 – 12:00: Desfăşurarea meciurilor din faza grupelor, se vor juca partide simultan în sălile de sport „Valeriu Bularca” şi a Liceului Teoretic „Mircea Eliade”;

- 12:00 – 16:00: Jocuri în faza semifinalelor (prin tragere la sorţi) se vor desfășura în sala de sport „Valeriu Bularca”.

- 16:00 – 16:40: Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

- 17:00: Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”).

Participarea la evenimentul cultural-sportivCupa Unirii” la Fotbal-Tenis, ediţia a VIII-a, este condiționată de acceptarea de către participanți a Regulamentului Competiției.

Comitetul de organizare 

Constantin Iagăr, Dan Buzea, Bogdan Stroie

    

loading...