slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Ziua copilului la Casa memorială 'Romulus Cioflec'' din Araci, jud. Covasna

O lume de basm în curtea Casei memoriale "Romulus Cioflec'' din Araci, jud. Covasna
În aceste zile Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni în parteneriat cu Școala gimnazială ''Romulus Cioflec'' din Araci organizează mai multe activități dedicate zilei copilului.
Primii noștri oaspeți au fost elevii clasei a III-a B, care sub coordonarea doamnei învățătoare Ilinca Rodica, cu sprijinul colegei noastre Ileana Sas, custodele casei memoriale, au descoperit bucuria lecturii vineri, 28 mai.
Invitata specială a zilei a fost doamna Aurica Miclea, prietena elevilor de la școală, dar și fiica satului, care le-a citit copiilor povestea "Fata babei și fata moșului", bucurându-ne împreună de minunatul său talent de povestitor.
Totodată au fost citite fragmente din poveștile copilăriei, ''Scufița roșie'', ''Alba ca zăpada'', ''Crăiasa zăpezii'', după care cei mici au interpretat mici roluri.
La final, pe acordurile melodiei lui Mihai Constantinescu, ''O lume minunată'', copiii participanți au primit cadouri dulci de la un sponsor generos local, căruia îi mulțumim.
Activitățile dedicate zilei de 1 iunie continuă la Casa memorială ''Romulus Cioflec'' pe tot parcursul acestei săptămâni, cu noi clase de elevi și cu activități diverse.
Mulțumim cadrelor didactice și conducerii Școlii gimnaziale din Araci pentru parteneriatul minunat.
La mulți ani, copiilor de pretutindeni!

 

loading...