slide1 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Rezultatele Cupei MNCR de tenis de câmp pe echipe, Ediţia I, 15 mai 2021

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni și Bálint Tennis Club 88 Chilieni, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna și Asociaţia Cultural-Ştiinţifică ”Carpaţii Răsăriteni” din Sf. Gheorghe, a organizat în data de 15.05.2021 la Chilieni, jud. Covasna, evenimentul sportivCupa Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni la tenis de câmp”, Ediţia I, adresat echipelor masculine de amatori.

Proiectul sportiv Cupa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni la Tenis de câmp”, Ediţia I, a fost dedicat Zilei Internaționale a Muzeelor - 18 mai 2021.

La această competiție s-au înscris în total 9 echipe formate din jucători amatori cu vârste cuprinse între 12 și 70 de ani. Regulamentul competiţiei a prevăzut jocuri pe sistemul ”Cupa Davis”, 4 partide de simplu și o partidă de dublu, cel mai bun 2 din 3 seturi. În caz de egalitate 1-1 la seturi, departajarea s-a realizat prin jucarea unui Tie-break Set. Echipele câștigătoare au jucat semifinalele, finala mică și finala mare. Nu s-au jucat partide de departajare pentru ocuparea locurilor 5-9.

REZULTATE

Jocuri eliminatorii

Rezultat

1. Arheologii SRL – Carpathia Sf. Gheorghe

3 – 0

2. Arena Team – Hunor Team (Szonda)

3 – 0

3. A.S. Ciucaș - Fratii Brothers

3 – 0

4. Liceul Teoretic Mircea Eliade (LTME) – Molett Omlett

3 – 0

5. Huni/Jonci – Liceul Teoretic Mircea Eliade (LTME)

0 - 3

Semifinale

Arheologii SRL - Arena Team

0 - 3

A.S. Ciucaș - Liceul Teoretic Mircea Eliade

0 - 3

Finala mică

A.S. Ciucaș - Arheologii SRL

3 - 0

Finala mare

Liceul Teoretic Mircea Eliade -  Arena Team

2-1

 

Finala mică

Arheologii SRL – A.S. Ciucaș (0 - 3)

Arheologii SRL (Dan Buzea și Sztáncsuj Sándor Jozsef)A.S. Ciucaș (Iagăr Doru și Daniș Ionel).

Echipa câștigătoare a fost desemnată în urma retragerii din motive medicale a echipei Arheologii SRL și locul III a fost obținut de echipa A.S. Ciucaș din Întorsura Buzăului.

Finala mare

Liceul Teoretic Mircea Eliade (LTME) – Arena Team (2 - 1)

LTME (Bogdan Stroie și Gheorghe Boricean) – Arena Team (Ráduly Imre și Zakariás Zalán).

Echipa LTME a reușit să se impună în fața echipei Arena Team în urma unui joc bun la partidele individuale și a unui meci foarte echilibrat la partida pe echipe. Echipa LTME a fost mai bine pregătită fizic și a reușit să câștige prima ediție a Cupei MNCR la tenis de câmp dedicată Zilei Internaționale a Muzeelor – 18 mai 2021.

Clasamentul competiţiei:

Locul ILiceul Teoretic Mircea Eliade din Întorsura Buzăului (LTME)

Locul II – Arena Team (Sfântu Gheorghe)

Locul III – A.S Ciucaș (Întorsura Buzăului)

Locul IV – Arheologii SRL (Sfântu Gheorghe).

Organizatorii au oferit echipelor participante, în cadrul festivităţii de premiere, cupe și  medalii personalizate câștigătorilor. În cadrul acestui eveniment, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna a oferit echipelor participante materiale personalizate ale campaniei ”Fii Liber!”, formate din tricouri personalizate, rucsaci, brățări personalizate și broșuri informative.

Cu această ocazie au fost aduse mulţumiri echipelor, pentru spectacolul sportiv oferit pe parcursul întrecerii, sponsorului S.C. Energo Construcții Civile și Industriale S.R.L. și partenerilor, pentru sprijinul acordat în organizarea ediției a patra a Cupei MNCR de tenis de câmp, Ed. I - 2021”.

Organizatorii acestui eveniment cultural-sportiv: Dan Buzea (șef secție CCVP din cadrul MNCR), Bogdan Stroie (profesor educație fizică și sport LTME) și Bálint Lászlo (președinte Bálint Tennis Club 88 Chilieni), doresc să mulțumească tuturor jucătorilor pentru spiritul de ”fair-play” de care au dat dovadă pe parcursul acestei competiții de tenis de câmp adresată iubitorilor acestui sport.

Comitetul de organizare

Dan Buzea, Bálint Lászlo, Bogdan Stroie

 

loading...