slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Ziua a 4-a și ultima din activitățile planificate la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni

Ziua a 4-a și ultima din activitățile planificate la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni în cadrul proiectului educațional “Micii meșteri populari”, organizat de Asociația Pedagogilor Români din județul Covasna, finanțat de Consiliul Județean Covasna.
Elevii clasei a III-a, de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Sf.Gheorghe, conduși de doamna învățătoare Doina Ghiorghinca, au vizitat în data de 21 noiembrie 2019 expoziția de arheologie "Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății", au descoperit obiectele din cufărul cu surprize, iar apoi au meșterit obiecte din lut folosind vechea tehnică cucuteniană.
La final doamna profesoară Loredana Muntean, organizatoarea programului educativ, i-a premiat pe copii și pe cadrele didactice pentru participarea la acest frumos proiect, ce și-a propus păstrarea tradițiilor și vechilor îndeletniciri naționale.
Echipa MNCR, care a coordonat activitățile, a fost formată din Mirela Mureșan, Laura Dănilă, Florin Herțeg și Cristina Felea-Baubec.
Mulțumim organizatorilor pentru parteneriat și mult succes în continuare!
www.mncr.ro

loading...