slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Ziua a 2-a din activitățile planificate la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni în cadrul proiectului educațional “Micii meșteri populari”

Ziua a 2-a din activitățile planificate la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni în cadrul proiectului educațional “Micii meșteri populari”, organizat de Asociația Pedagogilor Români din județul Covasna, finanțat de Consiliul Județean Covasna.

Astăzi ne-au trecut pragul grupa "Gărgărițelor" de la Grădinița "Hofeherke-Alba ca Zăpada" din Sfântu Gheorghe, conduși de doamnele educatoare Eniko Cârstea și Mirela Benchea.

Cei mici au vizitat expoziția de arheologie "Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății", unde au aflat cum își construiau casele oamenii acum 7000 de ani, cu ce se ocupau și ce obiecte foloseau, apoi au meșterit în cadrul atelierului de modelaj de lut, realizând medalioane frumos decorate.

Felicitări micilor meșteri și cadrelor didactice care au organizat acest frumos proiect cultural-educativ de păstrare a tradițiilor naționale!

Echipa MNCR, care a coordonat activitățile, a fost formată din Mirela Mureșan, Laura Dănilă, Florin Herțeg și Cristina Felea-Baubec.

Mâine continuăm cu noi grupe de elevi.

loading...