slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Ateliere dedicate zilei de 8 martie -Sărbătoarea primăverii la M.N.C.R, martie 2018

În cadrul proiectului ''Sărbătoarea primăverii la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni'' s-au organizat în data de 1 martie a.c mai multe ateliere de pictură pe vase ceramice, la Școala Gimnazială nr. 3 din localitatea Bobocea, comuna Sita Buzăului, județul Covasna.

Ateliere de pictură pe vase ceramice și pe piatră au fost organizate în data de 2 martie a.c, la Școala Gimnazială Nr.2 din localitatea Ciumernic, județul Covasna.
Copiii au celebrat sosirea primăverii prin realizarea unor obiecte deosebite pentru persoanele dragi din viața lor.

Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni a organizat în perioada 5-6 martie a.c mai multe ateliere creative dedicate zilei de 8 martie, la Școala Gimnazială ’’Gheorghe Zaharia’’ din localitatea Brădet, județul Covasna.
La aceste activități au participat elevi din ciclul primar și gimnazial, care au scris cu tocul pe inimi de hârtie diferite citate dedicate mamelor.

Cei din ciclul preșcolar au pictat pe piatră pornind de la tema dragostei, aleasă împreună cu doamna educatoare, reușind să realizeze obiecte deosebite pentru cele mai dragi ființe din viața lor-mamele.

În cadrul proiectului ''Sărbătoarea primăverii la Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni'' s-au derulat mai multe ateliere creative de scriere.
Astfel în data de 7 martie a.c echipa muzeului a ajuns la Școala Gimnazială din localitatea Sita Buzăului, județul Covasna.

La atelierul de scriere cu penița au participat elevi din ciclul primar, care au scris pe inimi de carton diferite citate dedicate zilei de 8 martie.

Atelierele creative au fost coodonate de către muzeograful Florin Herțeg, dar și de către cadrele didactice de la unitățile de învățământ gazdă.
Mulțumim pentru invitație și felicitări copiilor pentru implicare!

loading...