slide2 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Expoziția temporară OINA DIN BĂTRÂNI

Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni (Sf. Gheorghe), în parteneriat cu A.S „Ciucaș” Întorsura Buzăului, Asociația Cultural-Științifică „Carpații Răsăriteni” (Sf. Gheorghe), Asociația Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” (Covasna), Asociația Oina – Jocul care ne unește, Primăria Comunei Barcani, Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” din Întorsura Buzăului și Federația Română de Oină, organizează duminică 29.09.2013, începând cu ora 10.00, Expoziția temporară Oina din bătrâni, la Stadionul de fotbal din comuna Barcani.

Expoziția se înscrie în rândul acțiunilor culturale și sportive organizate cu ocazia Zilelor Bărcănenilor, ediția a V-a, eveniment care se va desfășura în perioada 28-29 septembrie 2013.

În cadrul expoziției, vor fi prezentate rezultatele cercetărilor de teren realizate cu ocazia proiectului cultural „Oina la Întorsura Buzăului” (2012), și va avea loc un joc demonstrativ de oină. În plus, organizatorii au pregătit pentru participanți, Concursul de aruncare a mingii de oină la distanță, care se va desfășura duminică, începând cu ora 11:30.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa il contactati pe domnul

Dan Buzea , Responsabil proiect “Oina din bătrâni

Șef Secție Cercetarea și Valorificarea Patrimoniului

loading...