slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider

Prima VICTORIE pentru echipa MNCR după 10 ani de participare la Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna, în fața campioanei en-titre DaBomb

Prima VICTORIE pentru echipa MNCR după 10 ani de participare la Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna, în fața campioanei en-titre DaBomb

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna, a programat vineri 22.03.2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet din cadrul Etapei a XIII– a, dintre echipele MNCR şi Da Bomb.
Partida a fost arbitrată de Pacso N. și Szonda A.
Componenţa echipelor:
MNCR: Chiricescu Andrei, Neagoe, Soare, Buzea, Năstăsescu, Cernea, Domokos, Antonescu.
Da Bomb: Vitalyos, Bunta, Szilagyi-Nagy, Toth.

MNCR – Da Bomb
Jocul a fost iteresant pentru că formația Da Bomb nu a reușit să alinieze la începutul partidei o formație alcătuită din 5 jucători. Practic, echipa MNCR a pornit la joc cu un avantaj din punct de vedere numeric de 1 jucător pe teren în această confruntare sportivă.
Echipa MNCR a preluat inițiativa pe teren și la finalului primului sfert conducea cu scorul de 10-7. În al doilea sfert s-au marcat cele mai multe pucte din acest meci, 16 puncte MNCR și 11 puncte Da Bomb, astfel încât la jumătatea partidei scorul era favorabil echipei MNCR cu 26 -18.
În sfertul al treilea, echipa MNCR a menținut ritmul alert al jocului și a punctat pe tabela de marcaj 13 puncte, în timp ce Da Bomb a marcat numai 9 puncte. Scorul pe tabelă înaintea ultimelor 8 minute de joc era de 36-27 pentru echipa MNCR.
În ultimul sfert echipa Da Bomb a încercat să forțeze atacul și să-l finalizare prin aruncare de 3 puncte. Cu un minut înaintea finalului partidei, la echipa Da Bomb a venit și al cincelea jucător care văzând situația pe tabela de marcaj și minutele rămase de joc, nu s-a mai schimbat și nu a mai intrat în teren.
Jucătorii echipei MNCR au ales varianta unor atacuri mai lungi în acest sfert, până la limita timpului regulamnetar de joc, în scopul păstrării avantajului de pe tabelă. Jucătorii echipei Da Bomb au reușit să-și adjudece acest sfert cu un avantaj minim de 12-11.
La finalul partidei, echipa MNCR a reușit să se impună în fața formației Da Bomb cu scorul de 50-39, consemnând astfel prima victorie după 10 ani de așteptare în fața campioanei en-titre Da Bomb.
De la echipa MNCR s-a remarcat Chiricescu Andrei cu 15 puncte marcate. De la formația Da Bomb s-a remarcat jucătorul Bunta A., cu 19 puncte marcate din care 15 puncte realizate prin 5 aruncări de la distanță.
Felicitări jucătorilor echipei MNCR pentru această victorie și mult succes în etapele viitoare din cadrul returului de campionat!

Etapa viitoare, vineri 29 martie 2019, ora 18.30, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, programează partida dintre echipele MNCR – No Stress.

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

Informații despre program, echipe și rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs
http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html

loading...