slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Prima înfrângere pentru echipa MNCR în startul Sezonului 2019-2010. Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

Prima înfrângere pentru echipa MNCR în startul Sezonului 2019-2010.

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

 

Miercuri 20 noiembrie 2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, s-a disputat prima etapă din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna.

De la ora 19.00 s-a disputat meciul dintre echipele Athlos ISK-U16 şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni.

Partida a fost arbitrată de Szonda A. şi Kovasch N., masa oficială fiind asigurată de Kovasch K., şi Botos N.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu A., Neagoe, Cernea, Năstăsescu, Buzea, Neagu, Vlad, Chiricescu M., Oltean, Socaciu.

Athlos U16: Mihók, Kelemen, Barabás G., Barabás O., Lászlo, Kovács, Jankó,  Szilágyi S., Dali, Todor, Nagy, Berszany.

Start bun de joc pentru ambele echipe şi la finalul primului sfert echipa MNCR şi-a creat un avantaj de 1 punct, conducând cu scorul 8-7. Sfertul al doilea s-a derulat cu o uşoară dominare a echipei Athlos U16, care a preluat avantajul pe tabela de marcaj cu scorul de 19-18.

Sfertul al treilea a revenit echipei MNCR care a marcat 14 puncte, în timp ce echipa Athlos U16, a înscris numai 9 puncte. Scorul înaintea ultimului sfert era de 32-28 pentru echipa MNCR.

Echipa Athlos U16 s-a organizat foarte bine în apărare, a controlat bine faza de atac și a reuşit  să înscrie 3 coșuri de 3 puncte prin jucătorul Barabás G., puncte care au cântărit foarte mult în economia jocului. Echipa MNCR nu a reusșit să revină în atac și la finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul partidei a fost: 50-44 în favoarea Athlos U16.

Antrenorul Bernád Levente a gestionat foarte bine partida și a efectuat schimbări de jucători care au menținut un ritm de joc ridicat al echipei. Dominarea tactică și fizică a echipei Athlos U16 în fața echipei MNCR, s-a văzut în ultimul sfert al partidei.

Felicitari echipei Athlos U16 pentru această victorie!

 

Cu acest rezultat, echipa de baschet MNCR înregistrează prima înfrângere în această ediţie de campionat.

Etapa a II-a se va disputa vineri 22 noiembrie 2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, programează de la ora 20.50, partida dintre echipele MNCRTom Touch (vicecampioana sezonului trecut).

 

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

 

Informaţii despre program, echipe şi rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs

http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html

 

Echipa de baschet a MNCR

loading...