slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna Echipa MNCR a jucat primele două partide din cadrul Returului

 Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

Echipa MNCR a jucat primele două partide din cadrul Returului

Etapa a X-a și a XI-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, a programat miercuri 20.02.2019 și vineri 01.03.2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partidele de baschet dintre echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) Athlos ISK U18 din Sfântu Gheorghe şi Tom Touch din Brașov.

 

MNCR - Athlos ISK U18 (63-34)

Partida a fost dominată de echipa MNCR care a reușit să practice un joc bun pe toată durata celor patru sferturi, astfel încât tabela de marcaj indica la finalul timpului regulamentar de joc, rezultatul partidei a fost 63-34 în favoarea echipei MNCR.

 

MNCR - Tom Touch (38-65)

Cu excepția primului sfert de joc al partidei în care echipa Tom Touch a condus cu scorul de 13-12 și jocul a fost echilibrat, în celelalte trei sferturi, balanța s-a înclinat clar în favoarea acestei echipe care a controlat meciul la toate capitolele.

Rezultatul finalul al partidei a consemnat victoria cu scorul de 65-38 pentru echipa Tom Touch, care câștigă și al doilea meci în confruntare cu echipa MNCR.

 

După primele două partide din cadrul Returului CJBACV, echipa MNCR înregistrează o victorie și o înfrângere.

 

Etapa viitoare, vineri 08 martie 2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, programează Etapa a XII-a.

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

Informații despre program, echipe și rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs

http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html

                                    

loading...