slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

„Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp”, Ediţia a II-a, 24.02.2019

Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp

Ediția a II-a, 24 februarie 2019

Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului în parteneriat cu Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Covasna și Asociația Cultural-Științifică ”Carpații Răsăriteni”, vă invită să participaţi în data de 24.02.2019 la evenimentul sportivCupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp”, Ediţia a II-a, adresată echipelor mixte de amatori, programată în Sala de Sport „Valeriu Bularca” și Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 9.00.

Cupa Îndrăgostiților ... de tenis de câmp” promovează tenisul de câmp ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber. Evenimentul este dedicat ”Dragobetelui”, sărbătoare tradițională românească ce marchează în primul rând ziua iubirii și începutul unui nou anotimp. 

Turneul de tenis de câmp se va desfăşura în data de 24 februarie 2019, după următorul program:

- 09.00 - 12.30: Desfăşurarea meciurilor din faza grupelor și a semifinalelor (Sălile de sport ”Valeriu Bularca” și ”Mircea Eliade”)

- 13:00 – 15.00: Finale (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

- 15:15: Festivitatea de premiere (Sala de Sport „Valeriu Bularca”)

Vă aşteptăm!

Comitetul de organizare

 Bogdan Stroie, Constantin Iagăr

loading...