slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna-echipa MNCR, vineri, 8 februarie

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

 

Vineri 08 februarie 2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a avut loc Etapa a IX-a din cadrul CJBA Cv. De la ora 20.00 s-a disputat meciul dintre echipele HÁROMSZÉK şi MNCR. Partida a fost arbitrată de Dombi Sz. şi Szonda A., masa oficială fiind asigurată de Pacso N. şi Toth A.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Moldovan, Neagoe, Năstăsescu, Domokos, Cernea, Soare, Socaciu, Ursăciuc, Buzea.

Háromszék: Santa, Molnar, Deak L., Deak Lo., Biro, Domokos, Szabo, Buda .

 

Primul sfert al partidei a înregistrat numai 7 puncte pentru echipa MNCR, timp în care echipa Háromszék a marcat 18 puncte. În sfertul al doilea, echipa Háromszék a jucat foarte bine în toate compartimentele și s-a  distanțat pe tabelă la scorul de 32-16.

Sfertul al treilea a revenit echipei MNCR cu 10 puncte marcate. Cu avantajul de puncte din prima parte a meciului, echipa Háromszék nu a accelerat jocul și a reușit să înscrie numai 8 puncte.

Sfertul 4 al partidei a fost echilibrat, cu echipa MNCR alergând după egalare, în timp ce echipa Háromszék încercând să-și gestioneze bine avantajul din primele 3 sferturi. Ambele echipe au înscris puține puncte în acest sfert: MNCR – 6 puncte; Háromszék – 8 puncte.

La fluierul final al arbitrilor, tabela de marcaj indica scorul de 48 - 32 în favoarea echipei Háromszék, care a reușit prin această victorie să-și consolideze poziția a partra în Clasamentul Campionatului Județean de Baschet Amator Covasna.

Cu această etapă s-au încheiat partidele din Turul Sezonului 2018-2019. Organizatorii CJBACv urmează să planificate programul returulului în perioada imediat următoare.

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

 

Informaţii despre program, echipe şi rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs

http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html

loading...