slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

A doua înfrângere pentru echipa de baschet MNCR în cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna

 Etapa a II-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, a programat vineri vineri 22.11.2019, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet dintre echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) şi Tom Touch din Brașov.

Partida a fost arbitrată de Szonda A. şi Kovasch N., masa oficială fiind asigurată de Kovasch K., şi Kocis A.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu A., Neagoe, Antonescu, Năstăsescu, Buzea, Stanciu, Soare, Chiricescu M.

Tom Touch: Tănase, Tota, Oprea, Dragosceanu, Suteu, Savulă și Souca.

 

MNCR - Tom Touch

Primul sfert al partidei s-a desfășurat într-un ritm alert cu un joc de baschet de bună calitate. Scorul înregistrat la finalul acestui sfert era de 21-18 pentru echipa Tom Touch. Sfertul al doilea a fost câștigat tot de echipa Tom Touch, care și-a mărit avantajul pe tabela de marcaj cu scorul de 33-27.

În sfertul al treilea, balanța s-a înclinat clar în favoarea echipei Tom Touch, care a controlat meciul și a înscris 20 de puncte, în timp ce echipa MNCR a înscris numai 6 puncte. Echipa MNCR nu a reușit să câștige nici ultimul sfert al jocului. Rezultatul finalul al partidei a consemnat victoria echipei Tom Touch cu scorul de 70-46.

După primele două partide din cadrul Sezonului 2019-2020 al CJBACV, echipa MNCR înregistrează două înfrângeri.

Etapa viitoare, vineri 29 noiembrie 2019 - ora 19.40, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, programează Etapa a III-a, cu partida MNCR – Da Bomb (campioana en titre).

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

Informații despre program, echipe și rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs

http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html                                     

loading...