slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Școala Altfel la Muzeul Oltului și Mureșului Superior, 28 noiembrie 2018

Astăzi au vizitat Muzeul Oltului și Mureșului Superior din Miercurea Ciuc elevii clasei a IV-a, de la Școala Gimnazială "Liviu Rebreanu", conduși de doamna învățătoare Georgiana Gherman. Activitățile fac parte din programul național "Școala Altfel". Le mulțumim pentru vizită și sperăm că au aflat lucruri noi și interesante!

Sesiunea Științifică a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni, Sfântu Gheorghe, 26-27 noiembrie 2018

În perioada 26-27 noiembrie 2018, Muzeul Național al Carpaților Rasăriteni a organizat cea de-a XV-a ediție a Sesiunii Științifice.Scopul principal al acestei sesiuni a fost de a pune în evidenţă şi a analiza activitatea Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din anul 2018 şi în a stabili priorităţile de activitate pentru anul 2019.

Ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul George Ivașcu, ne-a lăsat câteva gânduri în cartea de impresii a Casei memoriale ''Romulus Cioflec'' din Araci.

Ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul George Ivașcu, care a efectuat în zilele de 3 și 4 noiembrie 2018, o vizită de lucru în județul Covasna, ne-a lăsat câteva gânduri în cartea de impresii a Casei memoriale ''Romulus Cioflec'' din Araci. Mulțumim.

Zi plină de vizitatori la MNCR

Mai multe grupuri de elevi din Brașov au vizitat în data de 13 iunie 2018 expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'' și au meșterit la atelierul creativ de modelaj în lut.Le mulțumim pentru vizită și sperăm că au petrecut momente frumoase la punctul nostru muzeal!
loading...