slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider

Prima Școală Românească, vizitatori 24.10.2017

Un grup de cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială din localitatea Barcani, județul Covasna, au vizitat, în data de 24 octormbrie a.c, punctul muzeal Prima Școală Românească din Sfântu Gheorghe. Le mulțumim pentru vizită!

Filmări în expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății''

Atenție se filmează în expoziția de arheologie "Așezarea preistorică Păuleni -Ciuc, Dâmbul Cetății" , pentru emisiunea "Turist Acasă" de la Digi 24! Urmează filmări și la Prima Școală Românească din Sfântu Gheorghe. Emisiunea poate fi urmărită duminică, în jurul orei 15.00. Mulțumim Digi 24 Brașov!

Grup de vizitatori la expoziția de arheologie, 29 septembrie 2017

Elevi din clasa a IX-a de la Colegiul Național ''Mihai Viteazul'', din Sf. Gheorghe, au vizitat astăzi expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'', de la sediul central MNCR. Mulțumim doamnei prof. Adriana Bota și copiilor pentru vizită! Un an școlar plin de realizări și cât mai multe vizite la muzee!

Vizitatori din Valea Timocului la expozițiile M.N.C.R

În data de 28 iunie ne-au trecut pragul un grup de români din Valea Timocului, aflați într-o tabără la Pădureni. Aceștia au vizitat expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'' și au participat la un atelier de modelare manuală a lutului. Le mulțumim pentru vizită și le dorim zile frumoase în zona noastră!

Noaptea Muzeelor la Muzeul Oltului și Mureșului Superior

Noaptea Muzeelor la Muzeul Oltului și Mureșului Superior, 20 mai 2017. Mulțumim vizitatorilor pentru participare și felicitări colegilor pentru organizare!
loading...