slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Vernisajul expoziţiei ''Personalităţi covăsnene şi harghitene ale Marii Uniri'' la Muzeul Oltului și Mureșului Superior, 17 octombrie 2018

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni a vernisat, miercuri 17 octombrie 2018, şi la sediul Muzeului Oltului şi Mureşului Superior din Miercurea-Ciuc, expoziţia ''Personalităţi covăsnene şi harghitene ale Marii Uniri'', proiect din cadrul Programului Naţional Centenarul Marii Uniri.
Vernisajul a fost urmat de o activitate, în cadrul căreia invitaţii au fost provocaţi la un exerciţiu de imaginaţie şi anume, de a scrie cu tocul cu peniţa sau cu pana o telegramă din mijlocul mulţimii de la Alba Iulia din 1 Decembrie 1918.
La vernisaj au luat parte prefectul judeţului Harghita Andrei Jean- Adrian, inspectorul şcolar general Petru Gârbea, inspectorul şcolar gen. adj. Cristinel Glodeanu, inspector şcolar Elena Mândru, reprezentanţi ai unor instituţii şi ale unor organizaţii nonguvernamentale, elevi de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” însoţiţi de doamna director adj. Liliana Mihalache.
Expoziţia este deschisă la Muzeul Oltului și Mureșului Superior până în data de 9 noiembrie 2018.

loading...