slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Rezultatele ''Cupei Unirii'' la Fotbal-tenis în sală. ediía a III-a, 21 ianuarie 2018

Rezultatele „Cupei Uniriila Fotbal-tenis în sală

Ediţia a III-a

21 ianuarie 2018

 

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Sf. Gheorghe) şi Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” din Covasna, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna şi Primăria Întorsura Buzăului, au organizat în data de 21.01.2018, în Sala de Sport „Valeriu Bularca” şi în Sala de Sport a Liceului Teoretic ”Mircea Eliade” din oraşul Întorsura Buzăului, competiţia sportivăCupa Unirii”, Ediţia a III-a, la fotbal-tenis în sală.

În cadrul proiectului „Cupa Unirii la Fotbal-Tenis” au fost organizate următoarele activităţi: Turneul de fotbal-tenis pe echipe (3+1) adresat amatorilor; Expoziţia foto-documentară ”Mica Unire”; Campania „Uniţi pentru viaţă!”- de informare a adulţilor, în special a părinţilor, cu privire modul în care copiii pot fi protejaţi de tutun, alcool sau droguri, şi comemorarea campionului mondial la lupte libere - Valeriu Bularca (1931-2017), născut la Întorsura Buzăului.

 

Clasamentul competiţiei

Locul IAXON (Sf. Gheorghe)

Locul II – ACCDVZ (Covasna)

Locul III – CLERMONT (Covasna)

Locul IV – ARAS (Braşov).

 

Nu s-au jucat meciuri de departajare pentru ocuparea locurilor 5-8. Clasamentul s-a realizat pe baza punctelor acumulate de aceste echipe în faza grupelor.

Locul V - Colegiul Naţional ”Mircea Eliade” (Înt. Buzăului)

Locul VI - I.P.T. (Întorsura Buzăului)

Locul VII - A.S. Ciucaş (Înt. Buzăului)

Locul VIII - Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Sf. Gheorghe).

 

Organizatorii au oferit echipelor participante în cadrul festivităţii de premiere, cupe şi medalii pentru locurile I-IV (asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Covasna) şi diplome de participare pentru toate echipele prezente la turneu. Cu această ocazie au fost aduse mulţumiri participantilor pentru spectacolul sportiv oferit pe parcursul întrecerii şi partenerilor pentru sprijinul acordat în organizarea acestei ediţii a “Cupei Unirii” la Fotbal-Tenis.

                                                                       

C.O.

 

loading...