slide4 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna Etapa a III-a

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

Etapa a III-a

Etapa a III-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, a programat vineri 23.11.2018 de la ora 20.20, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet dintre echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) şi Tom Touch din Brașov, formație nou înscrisă la această competiție.

Partida a fost arbitrată în teren de Dombi Szabalcs și Kovasch Norbert, masa oficială fiind asigurată de Szárca L. şi Szonda A. 

Componenţa echipelor:

 MNCR: Chiricescu Andrei, Neagoe, Soare, Buzea, Socaciu, Moldovan, Oltean, Ursăciuc, Antonescu, Cernea și Stanciu.

Tom Touch: Souca, Ioneanu, Suteu, Toța, Oprea, Gavrilă, Ciungara și Tănase.

În primul sfert al partidei echipa Tom Touch și-a creat mai multe faze de atac și a preluat conducerea cu scorul de 14-9. Sfertul al doilea a fost câștigat de echipa MNCR cu scorul de 11-9. La jumătatea partidei echipa Tom Touch avea un avantaj mic de 3 puncte pe tabela de marcaj și conducea cu scorul de 23-20.

În sfertul al treilea jocul a fost echilibrat şi ambele echipe au înscris câte 10 puncte. Echipa MNCR a încercat în ultimul sfert să obțină maxim posibil pentru a putea egala situația pe tabela de marcaj. Baschet foarte bun al echipei Tom Touch, jucătorii au reuşit să marcheze în situațiile de atac colectiv și în fazele de contraatac 21 de puncte. Pe fondul mai multor ratări, atacul echipei MNCR nu a funcționat bine și jucătorii au înscris numai 12 puncte.

Rezultatul finalul al partidei a consemnat victoria cu scorul de 54-42 pentru echipa Tom Touch, care câștigă prima confruntare în fața echipei MNCR.

Felicitări echipei Tom Touch pentru victorie!

Felicitări jucătorilor echipei MNCR pentru jocul foarte bun din aceasta partidă!

Etapa viitoare, vineri 07 decembrie 2018, în Sala de Sport a Colegiului Naţional ”Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, programează de la ora 18.00, partida dintre echipele MNCRDa Bomb (echipa campioană în sezonul 2017-2018).

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.mncr.ro

Informații despre program, echipe și rezultate din cadrul campionatului pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/makbaj/?ref=br_rs

http://www.isksepsi.ro/sepsikosar/makba.html

                                              

loading...