slide3 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

Recenzii despre publicația literară ''Caietele de la Araci''

Câteva recenzii despre publicația de literatură a Muzeului Național al Carpaților Răsăriteni- ''Caietele de la Araci'', ajunsă la cel de-al cincilea an al apariției, redactor-șef Luminița Cornea.

Articolul ''Profesorul Iosif Blaga cu poetul Lucian Braga și scriitorul Romulus Cioflec''

Articolul ''Profesorul Iosif Blaga cu poetul Lucian Braga și scriitorul Romulus Cioflec'', semnat de prof.dr. Luminița Cornea, a apărut în revista literară Libris, anul II, nr.1(5), martie 2018.

Participanții la Olimpiada de limba și literatura română pentru minorități etapa națională-nivel gimnazial

Participanții la Olimpiada de limba și literatura română pentru minorități etapa națională-nivel gimnazial, ce se desfășoară în această perioadă la Sf.Gheorghe, vizitează astăzi expoziția noastră de arheologie și iau parte la un atelier de scriere cu pana.Le mulțumim pentru vizită!

Atelier de confecționat păpuși pe linguri de lemn

Piticii de la Grădiniţa cu Program Prelungit Gulliver din Sfântu Gheorghe au vizitat astăzi expoziția noastră de arheologie și au participat la atelierul de confecționat păpuși pe linguri de lemn! Le mulțumim pentru vizită și îi mai așteptăm pe la noi!

Zi plină de vizitatori la MNCR

Mai multe grupuri de elevi din Brașov au vizitat în data de 13 iunie 2018 expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'' și au meșterit la atelierul creativ de modelaj în lut.Le mulțumim pentru vizită și sperăm că au petrecut momente frumoase la punctul nostru muzeal!
loading...