slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Tradiție și culoare în ochii tăi,copile!, ediția a IV-A

Tradiţie şi culoare în ochii tăi, copile!

Ediţia a IV – a

14.06.2017

 

În data de 14 iunie 2017, Asociaţia Cultural Ştiinţifică „Carpaţii Răsăriteni”,  în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni și Școala Gimnazială Barcani, organizează a patra ediţie a Proiectului „Tradiţie şi culoare în ochii tăi, copile!”, adresat elevilor de gimnaziu din zona comunei Barcani.

Pentru atingerea scopului de valorificare a culturii locale din zona Barcani, elevii beneficiari ai proiectului, împărțiți în 4 grupe, vor participa prin rotație, la 4 ateliere de lucru, după cum urmează: Atelierul ”Pictură pe vase ceramice”, Atelierul „Quilling”; Atelierul „Modelaj lut” și Atelierul „Țesut tradițional”.

În cadrul fiecărei ture și atelier, elevii care vor realiza cele mai bune lucrări vor primi obține premiul I. Premiile alese de organizatori încurajează elevii să își petreacă timpul liber în mod sănătos, prin activități meșteșugărești.

Proiectul cultural ”Tradiție și culoare în ochii tăi, copile!”, Ed. a IV-a, este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Covasna.

 

 

                                                            Asociația Cultural-Științifică ”Carpații Răsăriteni”

loading...