slide5 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Proiect pentru tineret 2017

Festivitatea de premiere a proiectului pentru tineret MAKE IT ECO-FRIENDLY!”,

Etapa I, 24 mai 2017

Asociația Cultural-Științifică Carpații Răsăriteni, Consiliul Județean al Elevilor Covasna, Inspectoratul  Școlar al  Județului Covasna, Uniunea Artiştilor din Transilvania-Apărarea Interesului Social, Asociația Fritillaria meleagris Sf. Gheorghe, Asociația Vadon Sf. Gheorghe, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Palatul Copiilor Sf. Gheorghe, Muzeul Național al Carpaților Răsărteni Sf. Gheorghe și cu sprijinul financiar al Consiliului Local Sf. Gheorghe, a organizat în data de 24 mai 2017, la Palatul Copiiloor din Sf. Gheorghe, festivitatea de premiere a proiectului pentru tineret MAKE IT ECO-FRIENDLY!”, Etapa I, 24 mai 2017.

Proiectul are ca scop educarea tinerilor în spiritul protejării mediului înconjurător, prin implicarea directă şi responsabilă în acţiuni variate de plantare și de îngrijire a plantelor.Totodată, pe lângă educația pentru mediu, se are în vedere și educația estetică a elevilor, precum și petrecerea timpului liber prin activităţi utile și prietenoase faţă de natură. 

Etapa I: Concurs de estetică și creativitate pentru clasele V-VIII, intitulat „Ghivece de flori voioase” – concursul a constat în realizarea și decorarea de către echipele de elevi a unor ghivece de flori hand - made, exclusiv din materiale naturale (s-a interzis folosirea materialelor plastice!).

În urma jurizării lucrărilor înscrise în concurs de către grupele de elevi participante (câte 4 elevi în fiecare grupă) primele 15 echipe au primit ca premii răsaduri de flori care vor fi plantate în curtea unităților de învățământ.

Activitatea a fost organizată de Coordonatorul de  proiect prof. Zagoni Imola, din cadrul IȘJ Covasna.

 

 

loading...