slide1 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Indicatoare turistice în Sf.Gheorghe, jud.Covasna

Mulțumim Primăriei Municipiului Sfântu-Gheorghe pentru montarea indicatoarelor turistice către punctele noastre muzeale!

Noaptea Muzeelor la Muzeul Oltului și Mureșului Superior

Noaptea Muzeelor la Muzeul Oltului și Mureșului Superior, 20 mai 2017. Mulțumim vizitatorilor pentru participare și felicitări colegilor pentru organizare!

Declarații de avere 2016

Atașate puteți găsi declarațiile de avere pentru anul 2016.

Vizitatori din Valea Timocului la expozițiile M.N.C.R

În data de 28 iunie ne-au trecut pragul un grup de români din Valea Timocului, aflați într-o tabără la Pădureni. Aceștia au vizitat expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'' și au participat la un atelier de modelare manuală a lutului. Le mulțumim pentru vizită și le dorim zile frumoase în zona noastră!

Variantele pdf. ale revistei de cultură Caietele de la Araci, numerele 1-7

Puteți consulta toate numerele publicației ''Caietele de la Araci'' accesând site-ul www.mncr.ro, secțiunea publicații-broșuri. Lectură plăcută!

Grup de vizitatori la expoziția de arheologie, 29 septembrie 2017

Elevi din clasa a IX-a de la Colegiul Național ''Mihai Viteazul'', din Sf. Gheorghe, au vizitat astăzi expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății'', de la sediul central MNCR. Mulțumim doamnei prof. Adriana Bota și copiilor pentru vizită! Un an școlar plin de realizări și cât mai multe vizite la muzee!

Filmări în expoziția de arheologie ''Așezarea preistorică Păuleni-Ciuc, Dâmbul Cetății''

Atenție se filmează în expoziția de arheologie "Așezarea preistorică Păuleni -Ciuc, Dâmbul Cetății" , pentru emisiunea "Turist Acasă" de la Digi 24! Urmează filmări și la Prima Școală Românească din Sfântu Gheorghe. Emisiunea poate fi urmărită duminică, în jurul orei 15.00. Mulțumim Digi 24 Brașov!

Prima Școală Românească, vizitatori 24.10.2017

Un grup de cadre didactice și elevi de la Școala Gimnazială din localitatea Barcani, județul Covasna, au vizitat, în data de 24 octormbrie a.c, punctul muzeal Prima Școală Românească din Sfântu Gheorghe. Le mulțumim pentru vizită!
loading...