slide2 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Etapa a XVII-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna

 

Campionatul Judeţean de Baschet Amatori Covasna

 

 

Etapa a XVII-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, a programat vineri 07.04.2017 de la ora 18.00, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet dintre echipele Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Locul 3 / 23 puncte) şi Háromszék (Locul 5 / 20 puncte).

Partida a fost arbitrată în teren de Oprea M., și Stroie F., masa oficială fiind asigurată de Pacsó E., şi Kisgyorgy E. 

Componenţa echipelor:

 MNCR: Chiricescu, Năstăsescu, Neagoe, Neagu, Socaciu, Stanciu, Buzea, Ola, Moldovan.

Háromszék: Sántha, Biro, Molnar, Demeter, Dani.

Primul sfert al partidei a fost unul echilibrat care s-a încheiat cu un ușor avantaj de 16-13 pentru echipa MNCR. În al doilea sfert s-a jucat practic de la egal la egal, ambele echipe înscriind câte 8 puncte. La jumătatea partidei scorul era de 24-21 în favoarea echipei MNCR.

Sfertul al treilea a fost unul în care echipa MNCR a punctat mai mult adjudecându-și sfertul cu scorul de 16-12. Înainte de ultimul sfert al partidei scorul era de 40-33 pentru MNCR.

Echipa MNCR a practicat un joc foarte bun în faza defensivă, a punctat bine în atac și a înscris 4 coșuri de 3 puncte. Cu un total de 29 de puncte marcate de echipa MNCR, față de numai 11 ale echipei Haromszek, rezultatul finalul al partidei a consemnat victoria cu scorul de 69-44 pentru echipa MNCR.

Cu acest rezultat, echipa MNCR își consolidează poziția a treia în cadrul clasamentului CLBAC înainte de ultima etapă, poziție care îi asigură participarea în Play-off.

 

 

Etapa a XVIII-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, programează vineri 14.04.2017 de la ora 19.15, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet dintre echipele Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Locul 3 / 25 puncte) şi Nord Zsola (Locul 7 / 20 puncte).

 

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.sepsikosar.ro

 

loading...