slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider

Cupa Unirii la fotbal-tenis, 22 ianuarie 2017

Invitaţie

„Cupa Uniriila  Fotbal-tenis în sală

Ediţia a II-a, 22 ianuarie 2017

 

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului şi Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni din Sfântu Gheorghe, vă invită să participaţi în data de 22.01.2017 la evenimentul cultural-sportivCupa Unirii”, Ediţia a II-a, la Fotbal-tenis, adresat echipelor de amantori din cadrul instituţiilor, asociaţiilor şi firmelor din judeţul Covasna, care va avea loc în Sala de Sport „Valeriu Bularca” din oraşul Întorsura Buzăului, începând cu ora 09:00.

Competiţia este organizată de către Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului şi Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Sf. Gheorghe), în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna, Asociaţia Culturală „Cetatea Dacică-Valea Zânelor” din Covasna, Direcţia Judeţeană Pentru Sport şi Tineret Covasna, Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului şi  Primăria Întorsura Buzăului.

În cadrul proiectului „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis vor fi organizate următoarele:

- Turneul de fotbal-tenis pe echipe, adresat amatorilor;

- Expoziţia foto-documentară ”Mica Unire”, dedicată evenimentelor istorice de la 24 ianuarie 1859. Prin alegerea ca domnitor al Ţărilor Române a lui Alexandru Ioan Cuza s-a înfăptuit o etapă majoră în procesul deschiderii naţiunii române către modernitate şi către o evoluţie în acord cu noul spirit al Europei;

- Expoziţia ”Zbor (Ziduri, Bastioane, Oraşe, Ruine) – Mai aproape de cetăţile dacice din estul Tranilvaniei, organizată de MNCR, în parteneriat cu ACSCR, ACCDVZ, MNIR şi AFCN. Expoziţia prezintă prin intermediul posterelor cetăţile dacice din estul Transilvaniei (Jigodin, Racu, Bixad, Olteni, Cernat, Covasna, Boroşneul Mic, Sânzieni, Racoş etc), documentate în cadrul proiectului ZBOR.

- Campania „Uniţi pentru viaţă!” de informare a adulţilor, în special a părinţilor, cu privire la serviciile oferite de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Covasna.

 „Cupa Unirii” la Fotbal-tenis promovează tenisul de picior în rândul tinerilor şi adulţilor, ca activitate sportivă de petrecere a timpului liber cu beneficii asupra sănătăţii, indiferent de vârstă.

Turneul de fotbal-tenis se va desfăşura în data de 22 ianuarie 2017 după următorul program:

- 09:30 - 12.30: Desfăşurarea meciurilor din faza grupelor

- 12.30 - 13.00: Pauză

- 13:00 - 16.00: Jocuri în faza semifinalelor şi finalelor

- 16:15: Festivitatea de premiere.

 

Vă aşteptăm!

 

Organizatori

Asociaţia Sportivă „Ciucaş” Întorsura Buzăului

Constantin Iagăr

 

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni

Dan Buzea

loading...