slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider
slide4 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider

Campionatul județean de baschet amator Covasna-2017

Campionatul Judeţean de Baschet Amator Covasna

 

Prima victorie pentru echipa MNCR la începutul sezonului competiţional în anul 2017

 

Vineri, 20 ianuarie 2017, Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”, din Sfântu Gheorghe, a găzduit Etapa a IX-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna. Începând cu ora 20:30 a avut loc meciul dintre echipele North Zsola (Locul 6) şi echipa Muzeului Naţional al Carpaţilor Răsăriteni Locul 4). Partida a fost arbitrată în teren de Atomulese Ş., şi Oprea D., masa oficială fiind asigurată de Baczó B.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu, Socaciu, Neagoe, Ursăciuc, Moldovan, Soare, Buzea.

North Zsola: Torok, Maksai, Mezei, Pap, Pacso, Deak, Pisti, Magyari.

Startul de partidă a fost foarte bun pentru echipa North Zsola, care a reuşit să marcheze 8 puncte consecutive şi, la jumătatea primului sfert, a condus cu scorul de 8-2. Echipa MNCR a revenit în a doua parte a acestui sfert şi a preluat conducerea pe tabelă cu scorul de 12-10. În sfertul al doilea, echipa MNCR a jucat bine în faza ofensivă şi a mărit diferenţa pe tabela de marcaj, la 30-22.

Sfertul al treilea a fost unul echilibrat, cu un joc de baschet de bună calitate, practicat de ambele echipe. Echipa MNCR a reuşit să marcheze în acest sfert 3 coşuri de 3 puncte prin Chiricescu (1) şi Buzea (2), prin care a mărit diferenţa de scor la 48-35.

Echipa MNCR a reuşit în ultimul sfert al partidei să menţină un ritm de joc foarte bun şi, la fluierul final al arbitrilor, tabela indica scorul de 62-45 în favoarea echipei MNCR.

Victorie meritată a echipei MNCR după un joc colectiv foarte bun. Cu acest rezultat echipa MNCR ocupă la finalul turului de campionat, poziţia a 3-a în clasament.

Echipa MNCR a înregistrat în această etapă patru recorduri:

  • cele mai multe puncte la nivel de echipă– 62 puncte;
  • cele mai multe puncte marcate de jucătorul Chiricescu Andrei– 25 puncte;
  • cele mai multe coşuri de 3 puncte marcate prin Buzea Dan– 5 coşuri;
  • cele mai multe coşuri de 3 puncte marcate la nivel de echipă– 7 coşuri.

 

Etapa a X-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator Covasna, programează vineri 3.02.2017 de la ora 20.00, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, partida de baschet dintre echipele Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (Locul 3) şi Drink Team (Locul 6).

 

 

Mai multe detalii despre acest campionat puteţi vedea pe www.sepsikosar.ro

 

Echipa de baschet a MNCR

loading...