slide4 - Galerie slider
slide3 - Galerie slider
slide2 - Galerie slider
slide5 - Galerie slider
slide1 - Galerie slider

Lecție deschisă organizată de Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni la Colegiul Naţional „O. C. Tăslăuanu” din Topliţa, jud. Harghita

În data de 10 martie 2017, MNCR a organizat la Colegiul Naţional „O. C. Tăslăuanu” din Topliţa, jud. Harghita, lecția deschisă adresată elevilor din clasele a XI-a și a XII-a, cu tema ”Dacii din estul Transilvaniei”.

Participanților la acest eveniment li s-a povestit despre arheologie și istorie, despre importanța cercetărilor arheologice realizate de MNCR, precum și despre modalitățile de valorificare expozițională a patrimoniului cultural național descoperit în această zonă.

Activitatea derulată la Colegiul Naţional „O. C. Tăslăuanu” din Toplița, a fost implementată de către membrii echipei MNCR, formate din Dan Ștefan, Maria-Magdalena Ștefan și Dan Buzea. Din partea partenerului au fost prezenți 42 de elevi și profesorul de specialitate Costel Lazăr.

            Mulțumim doamnei directoare Mirela Camelia Petruţ de la Colegiul Naţional „O. C. Tăslăuanu” din Toplița pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui proiect.

 

loading...